Weer een mijlpaal

Nu ik een nieuwe website heb gemaakt, had ik de keuze om mijn geschiedenis te schrijven. Maar waarom alleen geschiedenis als ik me nog volop ontwikkel?

Hive with Hapiness aan het werk

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ik mijn eerste grimeer set van Grimas kocht. Eerst een design proberen op onze dochter uit een beginnersboek. Ik zocht steeds moeilijkere designs op. Daagde mezelf keer op keer uit. Voor ieder ontwerp weer een andere splitcake, onestroke of kwast. De inhoud van mijn kist groeide, totdat er niets meer in paste. Op dat moment heeft mijn vader een professionele koffer voor mij gemaakt die mij in alle gemakken voorziet. Toen dacht ik… nù pas begint het.

Het begon met helpen op school. Schminken op een prinsessenfeest volgde. Inmiddels ben ik gevraagd om te schminken op kinderfeestjes, een bruiloft, een straatfeest, rommelmarkten en festivals. Ik kijk uit naar de feestjes die komen gaan. Want niet alleen de gasten hebben feest. Ik heb evenveel of zelfs meer plezier als ik met mijn penselen de mooiste creaties mag gaan toveren.

Nodig jij mij ook uit op jouw volgende feestje? Om jouw gasten te verblijden met mijn creaties. Ik verzorg de gezichten en de kinderen spelen de rest van het feest als iemand of iets anders. Het is origineel en uniek. Wat vind je ervan?

Weer een mijlpaal
Tags:                                                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.