Carnavaleske bruiloft

Onlangs kreeg ik foto’s toegestuurd van een bruiloft waar ik mocht schminken. Deze zijn gemaakt door FIH Fotografie. Het thema voor het feest was carnaval. Ondanks dat het bruidspaar boven de rivieren woont, hadden ze een nauwe band met de Brabantse gewoontes. Met name met carnaval.

Op het moment dat ik de locatie betrad, een schitterende oude boerderij met een fantastische tuin er omheen, zaten de gasten in jaquet en galajurk nog aan het dessert. Bij de fotocorner opende ik mijn koffer, terwijl de eerste gast al wachtte op een blauwe oog. Hij zou zich vervolgens verkleden als bokser.

De daggasten waren blij met mijn vroege komst en ik veranderde hen zo snel als ik kon in poezen, lakeien en pierrots. Tussendoor ging ik binnen in de boerderij om de bruid ook een mooi design te geven. Toen ze vernam dat vrienden mij als verrassing hadden uitgenodigd, was ze vreselijk blij met het cadeau.

Teruglopend naar mijn koffer kwamen de eerste avondgasten tegemoet. Iedereen was dolenthousiast en de tijd vloog voorbij. De ceremoniemeesters vroegen me langer te blijven, omdat zoveel mensen geschminkt wilden worden. De sfeer zat er goed in. Het beloofde een knalfeest te worden. Bij het zien van de foto’s denk ik zelf ook weer met veel plezier terug aan deze bruiloft.

Carnavaleske bruiloft
Tags:                                                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.