Kommus op de foto

Kommus Festival 2018

Vorig jaar was ik (via via maar toch) gevraagd om te komen schminken op het Kommus Festival in de kasteeltuin in Geldrop. Als je hier nog niet bent geweest, raad ik je echt aan om te komen kijken. Op zaterdagavond staan er verschillende, maar echt vreselijk goede bands. In de 2019 editie komt een cover band van Queen uit Italië. Ze heten de Vipers en de zanger heeft met de Voice van Italië mee gedaan. Ze waren er een paar jaar geleden ook en het terrein kan dit jaar niet groot genoeg zijn 😉
Maar even dat terzijde.

Kidscorner

Op zondag is het terrein open met bands, maar nog belangrijker: met een oog op de kinderen. Er is een speciale kidscorner met entertainment zoals shows en activiteiten. Zo stonden wij er met een kapperszaak uit Geldrop. Daarnaast was er een fotografe om de kinderen op de foto te zetten. Al dan niet nadat ze gekapt en of geschminkt waren.

Brigitte Feijen

De fotografe was Brigitte Feijen. Ik kende haar nog niet. Maar de foto’s die ik van Kommus zag, waren indrukwekkend. Ze had de kinderen schitterend op de foto gezet, waarbij hun ogen je blik vingen. In de eenvoud die ze waren.

De foto’s van Kommus maakten me nieuwsgierig naar ander werk van haar. Op haar website en op Facebook kom je schitterende (zwart/wit) foto’s tegen die de pracht van de modellen weergaloos op beeld weten te zetten. Het deed me zelfs denken aan een prijswinnende World Press foto. Het is in mijn ogen meer dan terecht dat zij hiervoor ook is bekroond met awards en publieksprijzen.

Neem een kijkje op https://photographybrigitte.weebly.comJe zal versteld staan.

Omdat ik heel erg graag de foto’s van mijn eigen creaties op mijn website wilde publiceren, heb ik Brigitte benaderd. Zij stuurde me meteen de foto’s in hoge resolutie toe.

Ik ben er heel erg blij mee 🙂 Nogmaals dank Brigitte.

 

 

Kommus op de foto
Tags:                                                                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.