Wat er maar op mijn pad komt

Er is altijd wel een gelegenheid voor een feest. Vaak zijn onze kinderen hier onderdeel van. Is het niet bij iemand in huis, dan gaan we er op uit om elders een feest te bezoeken.

Vooral in de lente en de zomer gaan we naar buiten om festivals en markten te bezoeken.

Vooral met mooi weer zie ik vaak vrolijke gezichten. Kleine, stralende ogen als ze mijn schminkkoffer zien. De vreugde in hun grote ogen wanneer ze in de spiegel kijken. Af en toe veranderen ze in iemand of iets anders, wanen ze zich even in een andere wereld, spelen ze een ander spel met elkaar.

Ik geniet van die verwachtingsvolle oogjes. Kindjes die trillend van spanning toch zo stil mogelijk blijven zitten. Bij iedereen doe ik mijn best, wil ik het mooiste design maken. Stuk voor stuk uniek. Dit maakt mij blij.

Vind jouw kind/kinderen het leuk om geschminkt te worden? Ja? Neem dan contact met me op.

Wat er maar op mijn pad komt
Tags:                                                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.